Limbaj Afaceri

Cursurile de limbi straine limbaj specializat de afaceri abordeaza toate cele cinci competente lingvistice (intelegerea limbii vorbite, intelegerea unui text scris, capacitatea de a interactiona intr-o conversatie, capacitatea de a comunica oral si capacitatea de a redacta un text scris) in scopul folosirii active a limbii straine in situatii concrete de afaceri. Cursurile urmaresc sa-i dezvolte cursantului capacitatea de:

• a participa activ la intalniri de afaceri, sedinte, negocieri
• a intelege si redacta corect corespondenta de afaceri
• a avea acces la texte de specialitate in afaceri
• a intelege diferentele culturale dintre diferitele medii de afaceri
• a cunoaste limbajul bancar si bursier aferent domeniului de afaceri propriu
• a aborda managementul afacerii proprii etc.
• a intelege corect legislatia din domeniu

Cum se organizeaza
Pentru limba engleza, MagnuSchool organizeaza la sediul sau in Avantgarden 1 Brasov ,str. Albatrosului nr.3, ap.16, Brasov, cursuri de Business English in mod curent, pentru nivelurile: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate si Upper-Intermediate.‚Äč

Cursurile Business English sunt organizate astfel:
• standard se desfasoara pe o perioada de trei luni, doua sedinte pe saptamana a cate 90 minute/sedinta.

Pentru toate celelalte limbi straine ( spaniola, germana, olandeza, etc.) cursurile MagnuSchool limbaj specializat de afaceri se organizeaza la cerere, individual sau in grup. Modulul standard de curs se poate desfasura timp de trei luni, de doua ori pe saptamana cate 100 minute . Fiind vorba de cursuri organizate la cerere, data de incepere a cursului, numarul de ore de curs, frecventa sedintelor, programul, programa cursului se stabilesc pornind de la solicitarile dvs. Cursurile se pot desfasura la sediul Magnuschool sau la sediul institutiei dvs.

Recomandari‚Äč
Persoanele care opteaza pentru un astfel de curs este recomandat sa aiba cunostinte elementare de gramatica si de lexic curent in limba straina respectiva.