Centrul de Limbi Straine MagnuSchool are o lunga experienta in predarea cursurilor de limbi straine.

Cursurile pentru elevi sunt concepute si se desfasoara in asa fel incat sa corespunda atat posibilitatilor si cerintelor formative specifice varstei, cat si perspectivelor de viitor pe care si le propune societatea contemporana.

Juniori
Adolescenti

La cursurile de limbi straine pentru juniori sunt asteptati copiii cu varste cuprinse intre 6-12 ani, care urmaresc invatarea sau consolidarea si perfectionarea uneia sau mai multor limbi straine prin metode interactive in care invatarea se imbina cu distractia si cu dezvoltatea capacitatilor de comunicare, prin activitati creative care solicita imaginatia, largesc orizontul cultural, creeaza noi deprinderi si competente si dezvolta personalitatea copilului.

Cursurile se adreseaza liceenilor (clasele IX - XII) care au cunostinte de limba respectiva si care doresc sa obtina un certificat international RECUNOSCUT la BAC !

Un certificat international de limba straina este extrem de folositor de-a lungul vietii, fie ca este vorba de echivalarea atat a probelor de competente lingvistice din cadrul examenului de Bacalaureat, cat si a examenelor/ probelor de admitere din diferitele stadii universitare (masterat, doctorat). Totodata, se poate dovedi de un real folos atunci cand studentii aplica pentru studii si burse in strainatate. De asemenea, acesta faciliteaza ocuparea unor posturi de munca din tara sau din strainatate.

Cursurile standard sunt organizate in module de cate 20 sedinte fiecare, organizate de doua ori pe saptamana cate 90 minute. Deoarece MagnuSchool organizeaza pe toata durata anului cursuri pentru unele dintre certificatele internationale, liceenii se pot inscrie in grupele deja constituite, beneficiind de un tarif redus.